Зустріч з Андрієм Фролковим

У рамках діяльності Стартап-Центру СумДУ «New Generation» та громадської організації «Сумський Бізнес Клуб» відбулась зустріч з Андрієм Фролковим – головою ради терито ріального відділення Асоціації платників податків України в Сумській області. Він  також є головою громадської ради при головному управлінні Міністерства доходів і зборів в Сумській області, членом колегії та першим віце-президентом Українського союзу промисловців […]

Интернет-конференция перспективы развития территорий: теория и практика

Международная научно-практическая Интернет-конференция студентов, аспирантов и молодых ученых «Перспективы развития территорий: теория и практика». Организатор Харковский национальный университет городского хозяйства имени О.М. Бекетова.

Студенти-інженери СумДУ напрацьовують інновації для аграрного бізнесу

Студенти й викладачі факультетутехнічних систем та енергоефективних технологій СумДУвідвідали грибне виробництво «Сумигриб». Екскурсія відбулася з метою напрацювання ідей, що сприятимуть зростанню існуючих виробничих потужностей. Молоді фахівці мали можливість вирішити реальну інженерну задачу, актуальну для діючого виробництва. Захід став спільною ініціативою факультету підвищення кваліфікації та післядипломної освіти СумДУ, факультету технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ, а […]

У СумДУ відбулася презентація проектів членів бізнес-клубу

На базі Сумського державного університету пройшла четверта зустріч учасників бізнес-клубу – першого в Сумах та області добровільного об’єднання людей за бізнес-інтересами та молоді, яка прагне до розвитку й досягнення успіху в житті. Участь у заході також взяли й представники влади.

Учасники конкурсу «Якби я був підприємцем…» презентували свої проекти…

12 січня учні сумських шкіл,учасники конкурсу бізнес-ідей «Якби я був підприємцем…», ініційований кафедрою економіки та бізнес-адміністрування СумДУ, представили свої проекти членам сумського бізнес-клубу.

Зі студентської лави – у підприємці

8 жовтня студенти Сумського державного університету генерували креативні ідеї під час бізнес-гри з розвитку підприємницьких якостей, яка була організована спільно з Сумською торгово-промисловою палатою.